Verwijderen van bomen

Verwijderen van bomen

Er zijn verschillende redenen om een boom te laten kappen. Vaak als de boom een te groot gevaar de omgeving is laat je een boom kappen, maar er zijn natuurlijk nog een tal van andere redenen. Wanneer een boom niet vrijuit kan vallen is het kappen van een boom al een specialistisch werk. Dan is het goed om Hielke Engeltjes boomspecialisten & hoveniers in te schakelen. Wij beschikken over alle kennis en kunnen om elke boom op elke plek vakkundig te kappen/rooien.

Vaak heb je voor het kappen van bomen een kapvergunning nodig. Benieuwd of u een kapvergunning nodig heeft? Dit kunt u altijd op de site van uw gemeente checken. Wanneer u liever niet zelf de kapvergunning aanvraagt kunnen wij dit ook voor u doen.

Na het kappen

Na het kappen van de boom kunnen wij ook de stobben verwijderen en wanneer dat gewenst is een nieuwe boom terug planten.

Bij het kappen van bomen komt vaak veel tak en stamhout vrij. Dit kunnen wij ook voor u afvoeren. Takken worden versnippert de snippers kunnen weer hergebruikt worden in de tuin of worden meegenomen. Het stamhout kan achterblijven voor brandhout of we nemen het mee en voeren dat af.

Kappen/rooien

Bomen kappen/rooien kan d.mv. klimtechnieken of machinaal

Touwtechnieken

Wanneer takken niet vrijuit kunnen vallen maken wij gebruik van touwtechnieken om alles netjes beneden te krijgen

Kapvergunning

Check eerst of u een kapvergunning nodig heeft om uw boom te kappen

Calamiteiten

Bij calamiteiten en/of stormschade staan wij 24/7 voor uw klaar om te helpen

Contact image

Hielke Engeltjes

Nu online

Hallo, leuk dat je onze site bezoekt! Kunnen we u ergens mee helpen?
by Best4u Media